onsdag 8 oktober 2008

24/10 Födelsedagspartaj!

All Out Dubstep 1year @ Allhuset, Seven(UK),Chef(UK),LD(UK)+...ALL OUT DUBSTEP 1YEAR!!

Tiden går fort när man har roligt. Det är nu ett år sedan AOD startade sin klubb "All out dubstep" och med facit i hand har det varit ett sjukt fett år!
De har haft gäster som Skream, Benga, D1, The Others, Rusko, Chef, MC Crazy-D, Flodan, MC Sgt Pokes, Dj Distance, Scuba, Dead-O/Clouds, Dubwoofa, Kutz, N-type, Kozee mfl.
De har i stort sett haft hela världseliten över på bara 1år vilket är helt sjukt när man tänker efter.
De har också haft kvällar i en hel del andra städer så som; Göteborg, Uppsala och Köpenhamn. Och de har spelat i ännu fler städer runtom i landet i olika former.
L-wiz har även reppat Sverige flitigt utomlands och ska senare i oktober göra ett LIVE-set på anrika Fabric i London vilket är jävligt stort!
Hursomhelst är det sthlm som AOD diggar hårdast och det är med glädje AOD nu har sin födelsedagsfest på samma ställe där det en gång började.

Till Allhuset har AOD bjudit in sina, numera, residents CHEF & KUTZ som hjälpt dem väldigt mkt med att hooka med folk och spridit ryktet om hur fett AOD styr det här i Stockholm. AOD har även äran att fått hit SEVEN som är en av de nya producenterna man verkligen ska kolla efter. Hans låt "Siren" spelas sönder av alla top djs just nu och han har lovat att ha världspremiär för 7 helt nya tunes också...

LD aka Leon Day är Transitionmästaren som cuttar allas dubs och proddar sjukt feta bits. Han brukar lägga helt omänskliga set tillsammans med CHEF på legendariska DMZ. Så nu tänke vi att det är dags för alla som inte besökt den klubben ännu att få uppleva skiten på hemmaplan.DJ KUTZ. En av "The original Croyden boys" har börjat att styra upp sin skit ordentligt på senaste. Har har en massa låtar som bara väntas på att släppas på labels som Souljazz, Ringo, Sub freq mfl. Hans och Bengas "I'll Kut Yaa" är en av de mest spelade dubsen just nu. FET LÅT!

Sen har AOD som vanligt två golv till med sjukt mayhem på. Det rekommenderar ett besök på Traffic golvet som gästas av Rekyl denna kväll. Kommer bli fett. Full spektrum drum and bass!

På golv 3 aka Busty-d's allsång crew aka hörde IRK; "idag är jag stark"?! kommer Fun dj party crew att spela det ni älskar att hata... Eller hur var det nu? FEST BLIR DET IAF! SES DÄR!

MAIN ROOM:

Seven (tempa) UK
Chef (ringo, sub freq, transition) UK
L.d (www.myspace.com/transitionld) UK
Kutz (rinse.fm, souljazz, ringo) UK
L-wiz b2b Trickykid
Irk b2b Gena
+ more TBA

21.00: Dubfile DVD (Sverige premiär för denna feta DVD)

TRAFFIC ROOM:

Systematic
Limbz
MIR crew; Boj Lucki, Ljudas, Toni bassi, Joey fever

EVERYTHING GOES FLOOR:

Fun dj party crew aka Busty-d & Sexy
jason & John holk

VISUALS: Deja Kru

SOUND/LIGHT: Solid Sound

@ Allhuset, unversitetsv. 10,
21-03, Happy hour i baren 21-23,
18years,
100sek

All out dubstep golvet sänds också LIVE på www.streamizm.com för er som inte kan dyka upp. Missa inte heller AODs FETA 1year exclusive T-shirt som de kommer ha till försäljning för 150kr plus Dubfiles DVDn och lite skivor, mixcds mm.

http://www.myspace.com/sevendubstep
http://www.myspace.com/dj_chef
http://www.myspace.com/transitionld
http://www.clubtraffic.org/
http://www.klubbrekyl.com/


(Text by IRK fixed and uploaded by me)

Inga kommentarer: