tisdag 29 september 2009

3/10 Royal Substitute (Uppsala) presents: DUBCHILD (UK)

Efter en mycket lyckad premiär för Royal Substitute är det återigen dags!

ROYAL SUBSTITUTE PRESENTERAR STOLT, FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE 03 OKTOBER: --- DUBCHILD (UK) ---

DUBCHILD (Storming Productions UK/DPR Recordings) är en uppstickare på Dubstepscenen i England som har sin bakgrund i hip-hopen. Redan vid 11-års ålder började han producera egen musik, och har besökt genrer som Hip-hop, Reggae, Drum and Bass, Grime och Dubstep. Det dröjde inte länge förrän det lokala electrofolket lade märke till Dubchild, som snabbt blev lovordad av bl.a. JDA FLEX (1xtra), och DJ’s på Radio1, Galaxy FM och KISS FM. Idag toppar Dubchild’s produktioner flertalet listor, såväl hos DJ’s som i DJ Magazines i England och ute i världen och ligger signad hos DPR Records (UK). Han har även varit ute med RUSKO, CASPA, HATCHA, ORIS JAY, N-TYPE, CHEF, LOEFAH med flera, med flera, med flera!

De är extremt glada över att kunna presentera Dubchild hos Royal Substitute, och detta är en kväll som inte går att missa!

Dubchild @ MySpace: www.myspace.com/livinlittlebeats

LOCAL SUPPORT ROYAL SUB CREW:

--- DJ PEME --- (DUBSTEP)
--- DJ BORG --- (DUBSTEP)
--- DJ DYF1.6 --- (DRUM’N’BASS)

03 OKTOBER – 21.00 – 03.00 – 18 ÅR – SEK 80.00 – ORANGE UPPSALA
www.orangeuppsala.se www.118110.se www.skank.com

EXTRA EXTRA EXTRA!!! Det går en superlyxig nattbuss mellan Uppsala C och Stockholm C! Bussen avgår ca. 03.00 från Uppsala C och tar endast 45 minuter (T-centralen). Det finns alltså INGA som helst resebortförklaringar för Stockholmarna att inte dyka upp denna kväll! Resan kostar SEK 100,00 vid uppvisande av stämpel från Royal Substitute!

Señor Svensson: www.seniorsvensson.se

ROYAL SUBSTITUTE @ ORANGE, UPPSALA
SVARTBÄCKSGATAN 29
UPPSALA,
SCHWEDEN

Inga kommentarer: