fredag 30 oktober 2009

6/11 - Royal Substitute goes DnB @ Orange, Uppsala

Medan Mikael Rickfors köpte vingar för sina pengar, köpte sonen Adam studioprylar och skivor för sina.Adam Rickfors aka. XDZ har länge producerat House & Drum and Bass och kommer över till oss denna kväll för att leverera eget, gammalt och nytt.En grym DJ som spenderat större delen av sommaren på Fredsgatan 12 i Stockholm

XDZ @ MySpace: www.myspace.com/xdz

IZZO (UK) gästar dem denna kväll med, som han själv säger; Big Bashy Jump Up DnB!
Med över 10 års erfarenhet från den engelska Garage/DnB-scenen är de nästan 100% säkra på att ingen kommer att bli besviken!

DYF1.6 (Royal Sub Crew) Ni som besökt RS vet att det inte behövs sägas så mycket om DYF1.6, för er andra; Den mörkaste, hårdaste och fetaste Drum and Bass som går att hitta på skiva spelas upp av Uppsalas DYF1.6!

PEME (Royal Sub Crew) Vad vore väl Royal Substitute utan Dubstep? PEME öser på med klassikerna som fyller era mp3-spelare.Lite fräscht, lite gammalt och lite nytt är PEME’s melodi!

DESSUTOM tänker de bjuda på en gäst som kommer att vara skithemlig fram till november. Fan va roligt, och det är inte Carola!

6:E NOVEMBER
21.00-03.00
SEK 80,00
18 ÅR (ID)
ORANGE, UPPSALAROYAL SUBSTITUTE @ ORANGESVARTBÄCKSGATAN 29UPPSALA, SVERIGE

www.orangeuppsala.se
www.118110.se
www.skank.com
http://royalsubstitute.blogspot.com

SEE Y’ALL!

Det går en superlyxig nattbuss mellan Uppsala C och Stockholm C!Bussen avgår ca. 03.00 från Uppsala C och tar endast 45 minuter (T-centralen).Det finns alltså INGA som helst resebortförklaringar för Stockholmarna att inte dyka upp denna kväll!Resan kostar SEK 100,00 vid uppvisande av stämpel från Royal Substitute!

Señor Svensson: http://www.seniorsvensson.se

Inga kommentarer: